I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Videopremiär] Snicksnack med Öris - Bull eller lugn

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-08-10 23:40

[Videopremiär] Snicksnack med Öris - Bull eller lugn


Gå till blogginlägget!!
Citerat från bloggen:


Snicksnack. Lägg namnet på minnet. Medlemmar är Maqs och Grizzly, som håller på för fullt med att spela in nytt material tillsammans. Runt årsskiftet väntas mixtapet Magnum Opus Vol.2 och man jobbar även på EPn Reaktionen som blir ”ett litet sidoprojekt med jävligt udda låtar på jävligt udda produktioner”. Gästar på släppen kommer till exempel Marke, Öris, Bobbo, George Kaplan, Calle P och Profet att göra. Bland tidigare releaser hittas framförallt Magnum Opus Vol. 1 som gavs ut 2008. Den finns för gratis nedladdning på Maqs hemsida www.maxmusic.se men även för försäljning om så föredras.

Maqs hörde vi för inte länge sedan i samband med att hans singel Jag e ingen killer som släpptes som veckans mp3 här på Whoa. Vid sidan av Snicksnack håller han också på med sin soloskiva Mångfald som förväntas bli klar om ett par månader. Grizzly har legat lite mer lågt än Maqs men har så smått börjat jobba på sin kommande fullängdare Ursäkta min franska.

Idag ger vi er, som första internetsida, premiären av Snicksnacks nya streetvideo Bull eller lugn som filmats och satts ihop av Digital Dirt. Låten är producerad av RSL Beats och gästas av Öris.


Relaterade länkar:
www.myspace.com/snicksnackmusik
www.myspace.com/maqsmusic
www.myspace.com/grizzly17gubbar
www.myspace.com/tpunktr

~ Digital Dirt Ent. ~
www.twitter.com/digitaldirtent

2010-02-03 11:35
Akta er för "Bull Eller Lugn (Remix)"
Följ mig på twitter! @grizzlymusik

2010-02-05 20:57
rätt bra låt, men mp3an funkar inte...

Fan vad TR såg småfet ut haha! Hull och skägg på gubben ju!
Vilka är dessa småkids han hänger med "snicksnack? Ser ut som sånna halvnördar, unga med långt hår och grejjer. Men fan de rappar ju riktigt soft!

Liksom, "ok grabbar imorrn ska vi filma videon med tr så se till att ta på nån streethoodie så vi får lide ball stämning" ser ut som nån ryckt dem direkt från pojkrummet, hängt på dem varsinn tröja sen ba kör nu. Haha sen öppnar de käften och man börjar gunga med lite smått.
Det är väl sån skånestyle, jag tror jag blev lite såld på det hahha!
 

2010-02-06 06:11
Instämmer med YoneYoung, men jag gillade inte deras rap. Refrängen kändes helt hjärndöd och tråkig. Likaså videon. Verserna var inge höjdare, andra killen och Öris var helt ok. Men ibland rimmar det inte alls, låter förjävligt.

Jag förstår däremot inte varför Öris kör med dom här knattarna. Som någon sa, det ser ut som om Öris traskat ner till den lokala fritidsgården och lärt dom två nördigaste killarna att rappa.. Sätter på dom en hoodie, baggy och en keps på sne..

Och vad är grejen med den där pojkbandsimitationen? Ser ut som om alla försöker flörta med kameran, se söta och oskyldiga ut.


Kan ju gissa vem som kommer hetsa upp sig nu på forumet. ;)
 
Producent

2010-02-06 10:28
Tycker videon är snygg, men gillar inte låten.

2010-05-20 14:46
Väntar på mp3:an :D

2010-05-20 16:53

2010-05-20 18:01
fett NICE!!