I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Bjarne B presenterar: 10-årsjubileum like Whoa!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-08-28 23:33

[Whoa Netplay] Bjarne B presenterar: 10-årsjubileum like Whoa!



Från Whoa-bloggen:

I mitten av år 2000 satt Ola Johansson aka Stuck hemma i sitt studentrum i Växjö och knåpade på en ny internetsida, med diskussionsforum och fokus på hiphopen. Siten fick namnet Backlash Community och blev snabbt populär, så pass att den uppmärksammades i TV-programmet Sajber redan efter några månader. Kort därefter flyttades Backlash till hiphopsidan Svensk Underjord, för att sedan bli fristående igen under sommaren 2001 under det nya namnet Whoa.

Idag, tio år sedan communityns födelse, har Whoa vuxit fram till den största mötesplatsen för hiphopintresserade och musiker på den svenska hiphopscenen. Ett ställe där många av dagens etablerade artister tog sina första, stapplande steg och en plattform där tusentals personer träffas regelbundet, hänger, diskuterar och skapar nya kontakter.

Under årens lopp har vi, människorna bakom Whoa, försökt att göra vårt bästa för att sätta fokus på de rappare, producenter och deejays som förtjänar att uppmärksammas. Den största gemensamma nämnaren under alla dessa år har varit Veckans MP3, ett initiativ där vi pushat en ny låt från en aktuell artist eller grupp i sju dagar på startsidan.

Som ett första steg av tre i detta jubileumsfirande kommer nu här ett exklusivt mixtape, signerat Bjarne B, med feta låtar som släppts som Veckans MP3 under årens lopp. Passa på och minns tillbaka eller varför inte upptäcka de guldkorn som du av någon anledning kanske har missat så här långt. Ladda hem Bjarne B presenterar: 10-års jubileum like Whoa! genom direktlänken nedanför låtlistan. Närmare 100 minuter med enbart skön hiphop! Viktor Ragnemar har stått för designen av covern.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!