I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Låtar som ni grinat till?

Utländsk Hiphop - Allmänt

   

2011-01-22 15:12

Låtar som ni grinat till?

Kan minnas typ 2 på ark arm. Varför just dessa vet jag inte, det är snarare en kombination av hur man mår just då, minnen, vad texten eller temat handlar om och hur det träffar en rätt i hjärtat plus musiken och ja helheten kort och gott. Man kanske minns vänner, familj som inte längre finns, man kanske minns sin hemstad som man saknar osv, man kanske har stora problem och känner budskapet. Skumt hur sånt där funkar, kommer helt plötsligt och så bara från ingenstans så brister det, :S



Från Boondocks - Riley Wuz Here (Riley börjar måla och får stryk av farfar, ingen förstår honom och snuten är efter honom. Slutar med att han målar sina döda föräldrar i en mural och sen drar de från snuten till orginalsamplingen för T.R.O.Y.)



Själv uppväxt i Sthlm där alla de bra åren var, sen blev det bara mer och mer knas ju äldre man blev. Livet blev bara tråkigare för varje år.

Minns bara de där 2 och det är enskilda tillfällen, inte så jag sitter och lipar så fort nån spelar dessa låtar, hahaha..

Jaja, ni fattar kanske vinken med tråden. Kul om ni delar med er.

//Paz