I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Görda - Du måste höra mig nu (Prod. Prinsen) @ Spotify NU!

Vår Hiphop - Audio & Video

   

2011-10-10 12:48

[Audio] Görda - Du måste höra mig nu (Prod. Prinsen) @ Spotify NU!

Shoo. Nu ligger samlingsskivan Oljudet 2.0 med hiphop från Östersund uppe på Spotify. Jag bidrar med en låt där som heter "Du måste höra mig nu" och den är producerad av Prinsen.

Här är låten: http://open.spotify.com/track/0Gc6n492mXZRmyTDASg9Gc

Låten handlar om delar av min uppväxt, relaterat till hur och varför jag fann musiken
och varför jag gör det jag gör. Och, det har varit en lång resa och "nu är jag här, så lyssna" slår jag fast i första versen.

Refrängen sammanfattar min känsla jag hade när jag skrev låten, att det har vart så mycket upp och ner och krigande för musiken att ni måste höra mig nu.

Jag är jättestolt över låten och hoppas ni tar er tid att lyssna noga.
Även om ni aldrig hört talas om mig förut tror jag låten kan vara intressant, att få en inblick i någon som brinner för musikens liv.

Nu är det snart ett år sen låten skrevs & spelades in och jag känner att jag utvecklats en hel del sedan dess, men ni vet, samlingsplattor tar tid att få ihop allt och lägga upp....

Oljudet 2.0 är som sagt en samlingssskiva med hiphop från artister verksamma i
Östersund, that dirty north shit. Inspelat i HipHopLabbet, mixat av Niclas Söderberg & mastrat av The Salazar Brothers i Redline Studios (!).

Tack!

Gillar ni det ni hör gör jag & Prinsen mer musik som går att hitta på
http://facebook.com/GordaOchPrinsen

soundcloud.com/G-O-R-D-A