I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vart gör det ondast att tatuera sig?

Övrigt - Blandat

   

2008-07-09 13:39

Vart gör det ondast att tatuera sig?

Tjaba!

Undrar bara vart det gör mest ont?
Dela gärna med era egna erfarenheter :)

 

2010-10-15 16:04
Intressant men gammal tråd..

Ska snart gadda mig likt denna bild. Blir en text från Dilated peoples klassiska banger. " Any day your last day might come
You can't hide, you can't run "
Blir dock lite högre upp så det knappt syns när man står med armen rakt.

Någon som har erfarenhet av hur det känns ?. Är inte speciellt nervös, men jävligt nyfiken.

kan tillägga att det är min första tattoo.
 

2010-10-15 16:36
Meynekl: de flesta tycker det gör förjävla ont där. ställ in dig på att det kommer vara överjävligt iallafall så att du är mentalt förberedd.. det är ett jobbigt ställe för tatueraren att göra text då folk ofta inte lyckas ligga still när man kör där då det gör såpass ont, så bestäm dig som fan nu i förväg på att ligga blickstilla hur ont det än gör, det sitter mest i huvudet.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-10-15 16:42
Jag ska köra en tatuering i slutet på November över skuldrorna och bröstet, lär smärta en del.

2010-10-16 11:01
Den enda som jag tyckt gjort outhärdligt ont var på höftbenet,
har på handled, rygg/ skulderblad, och insidan av foten, upp över ankeln och halvvägs upp på vaden ...

Min tatuerare vägrade att fylla i min tatuering på höftbenet när det behövdes, eftersom jag verkligen inte kunde ligga still när vi gjorde den...
... slutade med att jag på fyllan lät en bekant som nyss köpt maskin öva på mig, vi kom ungefär halvvägs sen gav vi upp. (Nej, den tatueringen är inte särskilt snygg idag)
 
Moderator

2010-10-16 12:31
Har kört hela högra underarmen, gick som en dans, inga problem alls :P

Sen har jag kört en sidan av revbenen, det enda där som gjorde riktigt jävla ont, och då menar jag ONT. Det var in mot magen precis där revbenen slutar. Kändes som att hela jävla magen krampade när han skulle fylla i där :S

Resten flöt på fint, själva revbenen gör inte så ont, vibrerar lite, kan uppfattas fom obehagligt för många.
//TW

2010-10-16 22:35
Gör ju ont överallt tycker jag, men inte så att man inte kan härda ut. Värsta hittills har varit på bröstet, då man började närma sig bröstvårtorna gjorde det sjukt ont.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Rappare

2010-10-17 03:20
Nu när jag läst denna tråd kommer jag aldrig våga tatuera mig.. :/
Wurrup?

2010-10-17 06:56
Har inte tatuerat mig, och inte tänker jag göra det heller. Tycker jag är snygg som jag är. :)

Men alvarligt det som borde göra mest ont är väl ändå i pannan eller tungan (om man nu gaddar den av nån anledning. :D
Få mina freebeats före whoa får dem! http://subscribe.m4um.net
Om ni addar min msn och jag nekar, så kan det bero på att jag av misstag stänger fel fönster. På't igen. :)
Producent

2010-10-19 17:59
hur ont gör det att tatuera knäskålarna egentligen? tänker å ena sidan att huden där är ganska härdad och okänslig, men å andra sidan så är det ju väldigt tunt där....
pallade 3½ timmars semiprimitivt och intensivt nålande på bröstet, men det var fan ganska plågsamt efter nån timma. att gadda överarmen kändes som massage i jämförelse...
hur står det sig gentemot ~1½ timmes nålande på knäskålen? (tänker göra det i vilket fall som helst men så man kan förbereda sig lite mentalt...)
 https://soundcloud.com/jakkthemixer

2010-10-19 19:07
Har tänkt på hur det skulle kännas under foten.. Med tanke på att man kan vara jävligt känslig där ( om man tänker på att bli kittlad tex, ) Är väl olika från person till person.. Men man har ju någon sorts elefanthud under fötterna typ.
 

2010-10-19 20:10
satt med revbenen i runt 4 timmar.
gjorde galet ont, kunde knappt gå efteråt
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-10-19 23:36
Tatuerade en nerv för ett tag sen, gjorde sjukt ont.
Medlem i Mobbade Whoa Användare Crew M.W.A <br> Medlem i The Skåne Crew aka The Dirty South crew! <br> www.legalize-art.cjb.net

2010-10-20 01:27
Fingrarna gjorde inte ont alls som många brukar tycka och tro.. Jag har gjort tatueringar runt underarmarna, armbågarna, samt högerhanden och fingrarna.

Armbågen är verkligen ett ställe som varierar från person till person. Antingen så gör det svinont, eller så är det inte så jävla speciellt alls. För mig var det det sistnämnda, dock har jag bara kört runt omkring armbågarna på de yttre benpartierna. Kan tänka mig att det gör lite ondare mitt på.

Det ställe som kändes mest för mig var på handen, det var min andra tatuering så jag var väl inte så van vid nålen då heller.

Det jag är lite nyfiken på är smärtan/obehagligheten på halsen. En kompis skrev sitt namn på ena sidan av halsen i en ganska harmlös skrivstilstext, han tyckte inte att det gjorde "ont" direkt, men han fick värsta ryckningar i bland annat ögat. Det jobbiga där var att han vela skratta när han fick rycket i ögat men fick hålla sig för att inte spänna halsen!
As I walk through the valley of the shadow of death, I can't sleep like i'm battling meth, the reaper creeps while i'm gasping for breath. I ask the lord to forgive me for debt, when death comes and my soul leaves my body to rest.

2010-10-23 17:44
Under foten gjorde så förbannat ont kan jag säga!
Hej, Träffat Jacob?

2010-10-23 19:53
jakkhammer
har också blivit sjukt pepp på att köra knäskålar sen jag såg nån bild han joel postade i tatueringstråden. tror dock det lär göra sinnessjukt ont just där faktiskt.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.