I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Den Officiella Kontaktannonstråden del 2

Övrigt - Blandat

   

2008-08-09 20:02

Den Officiella Kontaktannonstråden del 2

Ny tråd då den andra tråden börjat bli av ohanterlig storlek.

Citerar QanA:

Whoa är Kärlek, men hur står det egentligen till med dess medlemmar?
Nu när hösten är på väg är det många whoaiter som känner sig ensamma och nere, och behöver kärlek, och ibland räcker inte forumen till, utan behöver kontakt med ngn speciell IRL.
Därför har jag tagit på mig rollen som er ödmjuke budbärare, och postar denna tråd.

Denna tråd är tänkt att fungera som en plats där du, käre whoait, kan posta din egna kontaktannons. Detta gjordes for några år sen, och funkade relativt bra, då de flesta var (relativt) seriösa, och ett par st hookade upp.

"Minimumkrav" i texten:
Namn
Ålder
Bor
Klädstil
Musiksmak
Söker
(Notera att detta inte är en lista som behövs följas till punkt, utan mer en vägvisning för vad folk vill veta om dig)

Så snälla, posta era kontaktannonser, håll det inom en rimlig nivå, och "feel the love"!

/SimonPs. Svar tas i pm och gb-inlägg för att hålla ordning! Ds


(Länk till gamla tråden, som fortfarande kan vara intressant!)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-03 20:34
KeffJeff Söker en vän!
Yes, bor och lever i en 2a i förorten med min katt ute på märsta linjen.
Jag jobbar heltid, älskar att glo på filmer, hiphop-reggae-dubstep musik, festivaler, sommar häng i parker m.m. kort om mig.
Du är du bara. Skriv om du vill, behöver inte vara något flashigt :)
Ålder kön osv känns oviktigt, resten löser sig.

Skulle va fett med lite nytt folk att hänga/träffa/snacka med nu på sommaren!

sry om jag väckte denna tråd som nästan dött ut, men på sommaren/semestern ska man umgås supa o ha kul? :)
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-03 21:13
jag tycker det är asbra att du väckt den till liv!

2009-07-03 23:51


Jag är en människoliknande, virrig varelse.. Bor i studentlya i Stockholm. Har precis studerat ett år på en grundläggande konstnärsutbildning och inväntar nu besked från mer akademiska utbildningar till hösten. Gillar att vara kreativ; pyssla, baka, måla/teckna/rita, fotografera och skriva. Musik är kul och nödvändigt, men är verkligen ingen musik-nazi med musikfaktabank i huvudet. Är rent allmänt ingen TP-människa. Film har jag ett relativt stort intresse för och ser fram emot att få besöka både Stockholms och Göteborgs filmfestival igen. Färg dominerar min garderob och jag har ett visst kläd/stil intresse, men är inte den som shoppar mig blodig. Jag breakar och har sedan ett halvår tillbaka börjat gå in lite för att ta det mer seriöst. Gillar att dra ut på ställen som antingen vibrerar av bas där man kan fuldansa sig svettig eller mysiga sunkhak där man kan tala om det ena och det andrat över ett glas vin/öl eller två. Parkhäng är också att föredra. Att hänga på mysiga fik, dricka svart kaffe och tala om livet är väldigt trevligt. Analyserar rätt mycket och är den som mer gillar att lyssna än prata. Mina vänner och min familj är de finaste jag har i mitt liv.

Jag söker avslappnade, kreativa, människoliknande varelser som vill umgås i olika former. Du är den som kommer med initiativ och inte ställer in i sista sekunden. Du bör ha intressen som liknar mina på något eller flera håll, annars blir det rätt svårt i längden. Du bör inte vara den som kontinuerligt svälter halva månaden då du råkat supa upp/röka upp större delen av din lön/ditt bidrag efter en utekväll eller den man får släpa hem eller den som hittas nästa dag i en buske. Nyktert umgänge är det som är mest eftertraktat från min sida. Du ska anse att människor är individer och tänker olika, att det inte alltid finns rätt eller fel och att etnicitet, religion, sexuell läggning eller kön inte är centralt för hur människor är eller deras värde. Du bör vara rakt på sak angående det mesta, inte vara konflikträdd och stå för dina åsikter.

Hojta till via whoa-mail om du finner något intresse. Vill du hänga på Stockholm jazz den 18-19 juli så vore det trevligt med sällskap.(Inlägget ändrat av Rachel 2009-07-04 00:22:12)
Delam tange barat

2009-07-04 13:29
Jag är lump rakt av, bara nere med n.y-hiphop tidigt nittio och vägrar förnya mig. Fotboll, bärs och grov porr är aktiviteter som är tummen upp för herr Tottenham. Jag sköter inte min hygien, nio av tio underkläder är utsmyckade med hål. Diskar gör jag sällan. Dock är jag en bra kock och gillar smaken av fitta. Kram.
 9-1

2009-07-04 15:42
TRÅD RENSAD

Svar och frierier tas i varandras gästböcker ;)


(Inlägget ändrat av Rachel 2009-07-04 15:42:39)
Delam tange barat

2009-07-04 15:52
Jag David, 29.

Bor Stockholm, Liseberg

Om mig född i sthlm men uppvuxen i en liten håla i hälsingland pga att mina gamla hippieföräldrar hakade på grönavågen. flyttade till stan för ganska precis sju år sedan. pluggar till sjuksköterska men har för tillfället studieuppehåll. har till största delen arbetat inom vård och omsorg, gillar det men är ändå ganska trött på att slita röv för lite pengar så jag står lite i valet och kvalet vad jag ska göra, en av anledningarna till studieuppehållet. har två stora intressen skateboard och mina hundar, har åkt bräda sen jag var 14 och samäger fyra flatcoated retriever tikar med mitt ex.
ända sedan jag första gången hörde public enemy:s apocalypse '91 när jag var 10 har hiphop och dess kultur varit det jag lyssnat mest och fascinerats av. men anser mej i övrigt vara en allätare, musikmässigt inte kulturellt.
som person är jag snäll, social, empatisk, ödmjuk och denna presentation så vågar jag påstå att jag är jävligt humoristisk. min humor är bred men ganska grov. jag är den som kan få alla i rummet att skratta samtidigt som jag även kan få alla att bli tysta då jag sagt något vid ett tillfälle när det kanske inte passade sej.
jag är även estetisktlagd, har tecknat mycket och spelat en del teater, inget jag håller på med nu dock, mest telekludd.
lite kuriosa är att jag pratar spanska, inte flytande och är rätt ringrostig men något jag definitivt kommer att ta upp igen..
finns en säkert en massa mer att berätta men jag ska väl ha något att berätta när vi ses också eller ska vi bara prata om dej? :)

Söker ja du, svårt att på förhand bestämma det, är inte på något sätt desperat men självklart vill man ju träffa "the one" om den nu finns, hoppas!


 

2009-07-04 22:04
Tottenhams annons var ju vidrig, haha! Men kanske också den mest ärliga. För det lustiga är att alla vill ju framstå som jätte trevliga individer som inte har några problem. Skulle annonsen innehålla alla ens sidor skulle väl hälften av dom som läser ringa psykakuten.

En liten fråga till dom som dissar riktiga dejtingsidor på nätet; har ni verkligen testat dom som betalande medlemmar? Om jag verkligen skulle gå all in för att hitta någon på nätet så skulle jag nog ändå välja att betala för ett medlemskap på typ match. Men det kanske är värdelöst?
 

2009-07-05 01:31
hey my name is chris, jag är en jämtlänning som arbetar som bartender i staden visby nu under sommarsäsongen och tycker det skulle vara roligt med lite umgänge. så om du har hamnar i visby någon gång under sommaren så kan du höra av dej.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-05 01:46
verkar som det bara finns folk från skåne och sthlm på whoa.. vart är alla babes från göteborg?
Jag har ingen personlighet

2009-07-05 02:18
CapKillah, de flesta dejting sidor är rätt schyssta.. det finns en sida som är gratis med ett ganska roligt namn, happypancake.com

och för övrigt så tycker jag ändå att de sidorna fungerar rätt så hyfsat...
I have always right, even when I have wrong...

2009-07-05 05:17
djeeeh! de e nu jag känner för att de e dax att lägga in en annons! kvart över fem en solig lördagsmorgon och alkoholstimulansen är på topp i kropp å själ! ...........lr inte!
whoa är inte en community, det är en livstil.

2009-07-05 13:48
Jag måste sluta läsa andras annonser, speciellt killars, men om det inte vore för jacket i testies ögonbryn så skulle man kunna tro att han är en svärmorsdröm, av bilden att dömma. :)

TheOneAndOnly: Tack! Ska skaffa mig ett konto hos "glada pannkakan" när jag har lite tid och lust (efter kvinnor). :)

stakkarsråli: Hehe, kör hårt mannen! Du var förmodligen på topp i morse. Frågan är om du fortfarande känner dig oemotståndlig nu. ;)

 

2009-07-05 16:33
CapKillah: Gör så du, men jag trodde att ni killar alltid hade lust efter tjejer? xD
I have always right, even when I have wrong...

2009-07-05 19:00
Om mig: Jag har väll en rätt så rå humor och är väldigt verbal. Samlar väl lite halvt på sneakers. Började åka skateboard för nån månad sen. När jag går ut går jag helst på AOD/Traffic. Klär mig lite olika, gillar att variera mig, baggy jeans,leggings, hoodies..överlag massa färger. Lyssnar på hiphop, rnb inte Flo-rida.

Fyfan Blev kär på en gång :( synd att alla ska vara så satans gamla och bo i STHLM,


Finns de inga i skaraborg?:(
, öl behöver inte ens nämnas, grunden till en välbalanserad kost.//whatone

2009-07-05 21:57
Det här är den finaste tråden på hela whoa. =D
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-05 22:24
CapKillah, det är inget jack, jag har bara buskiga ögonbryn ;) får be någon söt tjej noppa dom någon dag..
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-06 01:53
Yo, om det finns nån trevlig tjej som gillar att se på filmer, gejma, hiphop och softa parkhäng etc (tänk grill, bakgårdsfester med jamkänsla, dra på spelningar, osv) och bor i Oslo, holla, ;)

Har fan tröttnat helt på hela festraggargrejen, been there and done that, känns bara tröttsamt numera. Ett plus om du är spansktalande, haha..

//Pz

2009-07-06 02:43
Namnet: Niclas
Åldern: 25 (!)
Bor: tvåa i Malmö vid värnhem typ.
Klädstil: jeans, tshirt och vita skor, oftast, dock inte samma kläder utan det varierar i sig : )
Musiksmak mest hiphop, men eftersom jag är den enda som gör det i mitt umgänge får det bli mycket annat..
Mer om mig: trevlig och rolig kille som jobbar 5 dagar i veckan, tycker om film (!), lyssna på musik och träffa kompisar, ta en öl ute, sega vid stranden, sega hemma.
Söker någon att lära känna här i stan, har bara bott här några månader och det hade varit trevligt att träffa lite nya människor. även msnfolk, jag har gått igenom en lång fas där många kompisar har försvunnit.

eller varför inte en söt och trevlig tjej som också saknar små saker som hålla hand och skicka sms och vara nervös hela tiden.

Nu var min stolthet borta men annonsen uppe : )

2009-07-06 04:21
Namn: Rouaa
Bor: Malmoe
Ålder: 24 snart
Klädstil: eh? Det jag vill ha på mig? Mest svart, men jag är varken goth eller Emo, men tex chinos, nån tröja till och klackar eller så.
Personlighet: Galen malmöit med humor. Älskar att aktivera mig i form av att gå ut o dansa eller ha kul på någon uteservering. Är rätt rastlös när jag inte gör något eller har någon att hänga med. Jag hänger gärna vid stranden dessa varma dagar och natten är aldrig sen för mig! Jag är personen som aldrig sover och som alltid är på G!
Söker: folk att umgås med, hänga med. Har ju riktigt nära vänner och så, men the more the merrier!


Haha detta var ju sjukt lamt. Hahahahhaa :)
-Dear Ken, I'm in pieces. Why the cold shoulder? Love, Barbie

-Barbie, be patient. One day we'll share a cold one.

2009-07-06 10:15
Du satte verkligen huvudet på spiken i din beskrivning, Rouaa!

Vi får köra nått möllan-häng snart som vi gjorde för nått år sen!
 

2009-07-06 11:43
Den som söker skola finna, jag söker inte, finner inte, men kärlek är vackert... Plus att jag är som Mabande, för gammal för er alla.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-06 12:25
Nuss va jue skiiit söt! :)
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-06 15:40
conspicuous F21 lätt! Det gör vi :D

Soul_Almighty men man är bara så gammal som man känner sig ;)
-Dear Ken, I'm in pieces. Why the cold shoulder? Love, Barbie

-Barbie, be patient. One day we'll share a cold one.

2009-07-06 16:39
jennie-is-back
då får man tolka det som att soul känner sej ganska gammal alltså ;)
 

2009-07-06 21:22
Jag: 23 år. Bor i Göteborg men flyttar till Malmö i augusti.
Jag klär mig ganska cleant, ingen reklampelare direkt, mest jeans, tshirt/vindjacka och runners. Jag kan även använda kepsar ibland och har dessutom lite skägg.
I musikväg så är det dubstep som gäller men jag lyssnar även på jungle, grime, äldre hiphop och viss britpop.
På min fritid vänder jag vinyl, tittar på klotter och går promenader med min iPod.
Jag är ganska lugn av mig och har lätt att prata med nytt folk.
Jag är helt drogfri utöver en kall öl då och då.
Jag har inte bråttom in i ett förhållande och gillar att ta det långsamt.

Du: Tjej, 19-27 med ambitioner.
Lite(eller mycket) vänstervriden, älska elektronisk musik och sneakers.
Jag har inga stora "krav", antingen så klickar man eller så gör man det inte...
 

2009-07-06 22:47
jag har iofs ett till krav: jag vill ha en man med skägg eller mustasch. varsegoda att skicka iväg ett PM.

2009-07-06 22:48
EmCi_Emm

Namn:Emmelinda
Ålder:20
Bor:Malmö

Utseendemässigt:Jag gillar att matcha sjalar med sneakers och kombinera söta tunikor med baggy. Jag har ingen särskild stil, men är rätt bekväm av mig. Leggings är en favorit, inget krångel med knappar, gylfar eller eventuella kärlekshandtag. Är klippt i en klassisk page som för tillfället är brun, men det varierar.

Om mig: Nyss hemifrånflyttad, småjobbar inom vården när det behövs. Lever rättså lugnt, lallar runt i min fantastiska lägenhet, tänker på nya maträtter att laga åt mig själv och njuter av solen. Är inte kreativ alls, pärlplattor, taveldukar eller skapande av musik är inget som tillfredställer mig. Klädde dock om min soffa för ett par månader sen och det lever jag fortfarande på. Inte heller rasist, homofob eller nåt annat osmakligt, men visst yttrar jag ett och annat "jävla cp" eller "horfan". Lyssnar på allt som får mig att vicka på tårna, dvs det med en takt som går att följa. Missbrukar varken alkohol eller narkotika, men är glad i öl och vin.

Om dig: Du behöver inte ha ett särskilt kön, jag är inte ute efter något annat än en hängkompis som gillar att hänga. Är du pk kommer du nog inte trivas i mitt sällskap, men det är ju upp till dig. Är du sugen på världens mest spontana, oförutsägbara lilla hippie är jag din vän imorgon om du vill!

puss!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-06 22:52
phatie:
börjat spara nu ;)
 

2009-07-06 23:10
Namn:BrAtT
Ålder:17
Bor:Skövde

Utseendemässigt: klär mej i det mesta som är stort eller snyggt, gärna baggy jeans och en stor t-shirt fetish för snygga kepsar!
Om mig:17 ,Gymnasiet. Gillar Graffiti och dator, är en jävla nörd på css . Gärna ute och chillar med polare osv. Inget drogbruk

Om dig: Du behöver inte ha ett särskilt kön, jag är inte ute efter något annat än en hängkompis som gillar att hänga. Är du pk kommer du nog inte trivas i mitt sällskap, men det är ju upp till dig. PErFEKT Skrivit av emmelinda
puss!
, öl behöver inte ens nämnas, grunden till en välbalanserad kost.//whatone

2009-07-06 23:29
Baldur you never know ;)
-Dear Ken, I'm in pieces. Why the cold shoulder? Love, Barbie

-Barbie, be patient. One day we'll share a cold one.

2009-07-06 23:39
Namn:David

Ålder:17 (18 om en månad!)

Bor:Eskilstuna

Intressen: Håller på med mycket musik, umgås med vänner och ha trevligt. Gillar att göra spontana, impulsiva grejer. Att bara dra någonstans helt sonika etc.

Klädstil: Blandat. Allt från jeans & skjorta till baggy.

Utseende: http://iDavid.bilddagboken.se - Avgör själva!

Jag: Mogen för min ålder, gillar djupa diskussioner. Jag vet vart jag står politiskt och kan diskutera allt från politik till vädret.

Söker likasinnad.
Vila i frid, Andrés 'Grioa'.

2009-07-06 23:44
Soul_Almighty P32
Jag gillar äldre män. Har du fått några gråa hårstrån ännu?
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-08 22:50
Fan vad dött det var då, inga Oslochicas som är sugna på att hooka på ngt? Fan, ska man behöva vänja sig vid det eviga festupplägget och strictly casual relationer? That sucks ass och är bara slöseri med tid, :)

Postar en bild också då man kanske borde göra det i en sån här tråd, hah..Letar dock inte efter något "förhållande", bara i första hand umgänge med NORMALA tjejer som inte är ghettofiserade, ytliga eller straight out loco. Vore soft att hänga med lite snällare klientel för omväxlings skull liksom, kanske det kan leda till något, kanske inte,

//Ciao

2009-07-09 15:22
Jävlar sicket ryck tråden fick då.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-09 16:16
Okej, nybliven singel, så jag får göra om min annons.


Namn:, Alice, vissa kallar mig alice i underl(ivet)andet.
Ålder: 21
Bor: Halmstad, men jag kan tänka mig att flytta till nåt mer spännande.
Klädstil: med dig? På stan? Fashionably comfortable.
Musiksmak: Allt utom skrikmetal.
Söker: Enbart lösa förbindelser och enbart goodlookin guys. Jag vill ha HUMOR!!
(Notera att detta inte är en lista som behövs följas till punkt, utan mer en vägvisning för vad jag vill ha.)

Komigen!KRAV: Du ska gilla filmen "biodome", du ska ha minst 13 cm snopp och du ska definitivt inte bo hemma.

Nu när jag kläckt ur mig det här blir jag mer och mer säker på att jag kanske trots allt är seriös.


Jaja, ta de med en klackspark. Jag vill iaf byta ut personerna i mitt nuvarande liv.

2009-07-09 18:39
Namn: Kim
Ålder: 21 (soon to be 22)
Bor: Malmö
Klädstil: Mjukis på fritiden, baggy på jobb, ridbyxor i stallet ..
Musiksmak: Allt som gör mig sugen på att dansa!

Söker: Någon att skratta och dricka öl med, du får gärna vara bra på det också, är du kille får du gärna vara snygg och över 185 cm lång. Är du tjej får du se ut hur du vill.
Extrema människor på ena eller andra hållet är ganska läskigt, du får gärna vara lagom i tyckande och tänkande.
Och så måste du gilla alla mina befintliga kompisar!
 

2009-07-12 19:02
nybliven singel..
jag bär ofta omaka strumpor
gillar att leka troll
och brukar äta banan med sked

väldigt blyg nu när man vart i ett förhållande och ska ut på köttmarknaden igen..
jag e snäll och trevlig och allt sånt som alla skriver att man ska vara..

söker egentligen bara msn tjej som vill flörta då jag är blyg..

kommer inte på så mycket att skriva..men om du vill så kan du få veta mer om du frågar..

Langa msn då!! =P


2009-07-12 20:01
Får man addera saker till sin annons?
Isf:
Mina guilty pleasures är Scrubs, Peroni och is-slush.
 

2009-07-12 21:51
Namn Emma även kallad knasboll av vännerna

Ålder 20 år

Bor Sthlm, lite närmare bestämt i Sollentuna

Klädstil beror på humör, men allt från klänning till mjukisar och hood tröja

Musiksmak Samma som med klädstilen, allt från rock till hiphop

Söker Någon som kan stå ut med en halv tokig pojkflicka som gillar att hålla på med tyngdlyftning samt måla naglarna, nån som vågar ses för en fika och så får man ta det därifrån (?!)
I have always right, even when I have wrong...

2009-07-12 22:52
GreAt_rEtarD och Super-Nerd.. vad söta ni är =D haha


Jag vill ha kompisar förresten.

;P

2009-07-14 13:16
mackan! du e min. jag e också ny på köttmarknaden. och vill mest ha just bara kött.

2009-07-14 23:02
Diggar tråden, ovanligt mycket folk från Malmö! Alla samlas på Möllan!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-07-26 16:34
Söker:

Du ska tycka att Futurama är en av dom bästa serierna som finns, inte bara tycka att det är roligt men förstå varför det är så genialiskt (om så, så kan vi gifta oss på en gång). Du ska vara självständig, allmänbildad, rolig, generös, social och solidarisk. Du behöver inte vara en bokmal, men du läser böcker. Du ska helst inte kolla på tv. Du ska ha framtidsdrömmar. Du ska helst inte käka kött, men du ska tycka om mat! Du ska inte vara religiös, men gärna spirituell. Du ska tycka om att filosofera kring livet. Du behöver inte vara politiskt engagerad, men du ska vara insatt och du ska vara mer vänstervriden än höger. Du ska inte vara rädd för att uttrycka dig och diskutera. Du är en medveten människa och du vet vad det innebär. Du får vara lite kaxig, men inte överdrivet. Du ska vara bekväm med dig själv och naturlig. Du ska ha lätt för att prata öppet om känsligare ämnen, så som sex och känslor. Du får gärna pyssla med musik eller spela något instrument. Du får gärna tycka om poesi och att spela kort (och andra spel). Du ska tycka om att pyssla och ha tålamod. Du måste vara positiv och levnadsglad! Jag pallar inte med negativa människor omkring mig. Du får gärna vara fysisk av dig, men inte kladdig. Du ska gilla att kramas och mysa. Du ska ha fingerfärdighet och klippta naglar. Du får vara spontan och lite galen. Du går till handling mer än att du snackar. Du behöver inte vara straight edge och om du är det så har du inget emot att andra människor inte är det. Du ska inte heller vara helt nerpundad eller beroende av något. Du behöver inte vara värsta påläst om saker och ting, men du har viljan att lära dig. Du ska tycka om hiphop och reggae. Du ska vara passionerad och i helhjärtad i det du gör. Du får vara söt.

Du får gärna bo i Uppsala, Stockholm eller i närheten.

Kanske inte är så sträng på alla krav, men man får väl drömma…

Skicka iväg ett mail om du känner dig träffad.
här får du lite kärlek

2009-07-26 16:39
*Du ska vara passionerad och helhjärtad i det du gör

ska det naturligtvis stå..jag är trött
här får du lite kärlek

2009-07-26 17:07
Google-ads är rätt kul ibland. Till den här tråden får vi annonsen:


Kvinna 55+ som barnvakt?

Känn dig trygg med en äldre erfaren kvinna som tar hand om dina barn.


Jag var whoa-fri i över ett år, men sen blev kommentarerna i blandat-forumet så korkade att jag var tvungen att logga in och driva med dem.

2009-09-01 11:15
Upp igen, mer kärlek i världen
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-09-01 20:40
testing testing...

Namn: Andreas
Ålder: 24 i oktober
Bor: Strax utanför GBG
Klädstil: Bryr mig inte så mycket om kläder egentligen, det mesta är för dyrt :P Men det blir väl lite halvbaggy jeans eller ett par mjukisar till det. Sen är det ju alltid soft med en snygg tisha.
Musiksmak: Väldigt varierande, men mest hiphop och jazz. Gärna svenskhiphop om den e bra (typ Roffe, Las Palmas, Org 12 osv osv) elelr mycket flummig exprimentell jazz. Men som sagt väldigt olika, alltid öppen för ny fet musik.
Intressen: Musik, musik, musik. Sitter i princis och pillar allt ifrån beats till feta elektrodängor på min fritid. Mycket kreativ av mig så det är alltid kul att spana in lite nya grejjer, allt ifrån film till graffiti mm. Gillar människor och har lite svårt för ensamhet ibland så jag brukar hänga mycket med polare o så.

Sökes:
Trevliga människor. Gärna nån trevlig tjej man kan lära känna, men även öppen för att lära känna nya vänner.

Hör av er gott folk!
 

2009-09-02 12:58
fuck it.

Namn. Timo eller Niclas.
Ålder: 22
Hittas i: Gbg
klädstil: casual, t-shirt/skjorta, halvbaggy chinos.
Gör: Pluggar juridik, jobbar på arkitektkontor.
Fritid: Tecknar, målar, dricker kaffe, läser serier.

Sökes: Dejt.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-09-02 13:49
farmer + camera? tihi
 

2009-09-02 13:55
Namn: Björn
Ålder: 28
Bor: Etta i Hägersten med min katt Terror.
Tillvaro: Jobbar för att leva. Så länge jag har tid och pengar till en tillfredställande fritid så är jag nöjd.
Jag har ett ganska aktivt liv. Gillar att ha mycke olika saker att göra.
Tränar 2-5 gånger i veckan. Gymma, yoga och innebandy är aktiviteterna.
Lyssnar aktivt på musik. Har i stort sätt alltid musik på hemma. Punk,hardcore, reggae, ska, hiphop, triphop, pop, rock, northern soul. Det är sinnesstämning som bestämmer musiken. Gillar musik som är bra skulle jag beskriva det.
Att se film är även en stor hobby, som blir något lidande under sommarmånaderna då det finns roligare saker att göra. Som bad och parkhäng. Men under resten av året blir det en hel del rullar.
Sitter gärna och skissar medan jag ser film. Skissandet är en del av att jag gillar att gå ut på lite nattliga äventyr. Detta blir dock mer och mer sällan. Growing old growing cold som No Fun At All sjöng...
Som person är jag lugn, nöjd med livet och brusar mycket sällan upp mig.

Skulle inte banga på att hooka och ta en bärs med dig som är skön, självständig, prestigelös, harmonisk, har hud på näsan samt musiksmak - en cool tjej helt enkelt.
Vår Del Av Stan