I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad peruk X40

Från Australia / Australia
Namn:
 LA ZONA ESTA DANGER DANGER
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Upptagen
Hemsida:
www.biolac.se/pdf/Bristolskal..
Medlem sedan:
Day One!
Senast inloggad:
2011-12-16 12:12
 
        

Senast skapade trådar

För många nördar på fordonsprogrammet.

jag går ett ganska manligt program på gymnasiet och jag kan inte sluta tänka på varför det går så många nördar på programet.
Inriktningen är bil mekaniker och säkert 50-65% är nördar ? jag har ju faktiskt bara gått på en linje så det kanske är lika på alla andra också?

kan ju ta några exempel på olika personer.

1 är en tjock slö jävel som tror han är rolig med att prata HÖGT på ett arab språk.
2 st är riktiga troll, osociala och riktigt risiga. dom tycker det är coolt när man säger att man inte fattar nånting ur boken så det sitter dom och säger kanske 5 gånger var under en lektion.
1 är helt störd i huvet, han kan t.ex. sitta och prata med sig själv och samtidigt tro att han prata med oss andra - t.ex. så kan vi sitta och prata om styrketräning också säger han plötsligt lite tyst - men den axeln passar ju dodge ram också sedan skrattar hanoch ler sitt fånig flin.
1 är typ handikapad och springer skit konstigt och är ungefär som en säl när man tilltalar han - aöhh! hanns bästa ragnings replik är you and me, toooniggt. skulle ge tusenlappar för att få se han säga detta till en okänd tjej.
1 är skelögd.
1 är riktigt risig.
1 är bög och vill ha sperma i munnen.
1 är en mytoman - fast annars är han schysst ska ja tillägga.
1 ser ut som våran datanörd lärare.
1 ser ut som nå jävla morots huvud.
1 är typ missbildad - kort och skit stort huvud.

jag fattar bara inte hur detta går ihop till en sådan manlig inriktning som bil mekaniker? vill nördarna kanske bli coola så dom väljer en sådan linje?

är de så här på andra linjer också?

nu kanske ni kallar mig tönt eller nörd för jag tycker detta men de är mina åsikter och jag kan inte förstå varför det ska behöva vara så här många nördar?

Mera trubbel.. "kranen" åkt fast

Lång historia kort, genom min kran (kran A) har han och jag åkt en smärre sträcka för att köpa lite fint snus av en av hans kontakter (kran B). Nu har B åkt fast, och jag vet varken hur stort kontaktnät B har, eller hur mycket A har köpt/umgåtts/snackat med B osv.. Iallafall, finns det nån risk att polisen gräver djupare och kommer fram till mig? Jag bor som sagt en rätt så skaplig bit ifrån honom.. Ursäkta om de är luddigt, bäng atm.

Dags igen..

Inte skitit på 7 dagar, tog en dulcolax och fick ut jättelite. Eftersom detta inte hjälpte skruvade jag av duschmunstycket och satte strålen på högstavolym och fullpumpade mitt anus med vatten, gick och sket ut det och med detta kom lite avföring, upprepade tills det inte kom så mycket mer. Men har fortfarande ont i magen.

Tankar om alkohol, 6 november 2009 (svensk/norsk version)

Själv är jag nu i en period rätt missnöjd med mitt liv og drikker därmed mig riktigt berusad fem gånger i uken, för att ta mig till jobbet og ikke bare be dem dra åt helvete. Problemen med det är varken fysiska eller psykiska, snarare tvärtom. Baksmälla finns ikke för meg, kanske därför jag drikker så mykket. Utan några större problem kan man drikka en låda vin, og ikke må sämre än utan dagen efter. Det fysiska som man kan nämna är att jag har en viktuppgång och viktnedgång på trettio kilo som går som en klokka. Från tjokk till jävligt smal og sen om igen.

Det psykiska däremot, när man är nykter funderar man på om man ikke skall ändå sätta hagelbössan mot huvudet og ändå få slut på skiten, det som hindrar mig är att jag är övertygad om att den som såg till att jag finns här og nu ikke blir glad av att jag förringar möjligheten till mitt liv, og därmed skulle straffas vid självmord. Något som ikke alls finns i tankarna vid alkoholintag. Då vill man ikke ta livet av sig.

Sosialt är nakkdelen med supandet att man är överdjävligt otrevlig mot människor, og gör dumma saker såsom misshandel og likvärdigt. Det är det största problemet. Problemet blir ju gigantisk när man blir tagen i en fyllekontroll på väg till jobbet, för bakfull er man ikke. Man er ibland fortfarande full.

Att man skulle bli dum av att supa tror jag inte på. Jag har supit en hel del, mykket pga. att jag vill kunna bli ett av de här dumma spånen som kan gå till jobbet varje dag i fyrtiofem år og kunna köpa bil og villa osv. utan att tänka på något annat. Istället för att när man kliver utanför dörren får tjugo tankar på en och samma gång om vad som kan göras bättre(som man ändå inte kan påverka) varför folk gör som dom gör, osv.

Utan att supa skulle jag antagligen vara död, og den lille skillnad som alkoholen gör är ikke nämnvärd. Jag har försökt supa mig till döds alternativt korkad ett bra tag, men det går ikke. Nerverna blir dårliga dokk, og presision blir svårare, men det lagas om man ger fan i att supa på några dagar.

Slutsats: alkoholen gör ingen skada, cannabis gör folk stendumma. Tyvärr kan jag ikke bruka den drogen då jag blir paranoid og aggressiv. Jag tror supandet behövs på högre studier, i og med att folk där i större mån är smartare og uppfattar øvervældigande mye av guds skapelse, något som gemene mænniska ikke klarar av, supandet ær ett sætt att få hørnen runda.

Liten update..

Tillredde en väldigt trevlig anka för ett par veckor sedan. Band upp den, gjorde den vacker i en het stekpanna och stoppade den med äpplen, lök, några kvistar timjan, allt blandat med calvados. Saltade och pepprade och la den sedan i en form med muscatvin och hönsbuljong. 200 grader i runt en timma blev det nog. Lät ankan vila och gjorde en sås på skyn, grädde och en stadigt mängd calva. Det blev en del smör på slutet också. Ankan trancherades slutligen och serverades med såsen, smörstekta äpplen, smörslungade sockerärtor, buljongkokta morötter och Pommes Anna.

!VIKTIGT - LÄS GENASTpt.2!

Alla personer födda i Sverige före 1996 är normalt sett medlemar i svenska kyrkan. Det gäller även om du inte är konfirmerad eller döpt. Varje år betalar du en avsevärd summa pengar baserad på din inkomst till svenska kyrkan. Tror du på svenska kyrkans budskap, läs trosbekännelsen och känn igen dig.

Vi tror på Gud Fader allsmäktig,
himmelens och jordens skapare.

Vi tror ock på Jesus Kristus,
hans enfödde Son, vår Herre,
vilken är avlad av den helige Ande,
född av jungfrun Maria,
pinad under Pontius Pilatus,
korsfäst, död och begraven,
nederstigen till dödsriket,
på tredje dagen uppstånden igen ifrån de döda,
uppstigen till himmelen,
sittande på allsmäktig Gud Faders högra sida,
därifrån igenkommande till att döma
levande och döda.

Vi tror ock på den helige Ande,
en helig allmännelig kyrka,
de heligas samfund, syndernas förlåtelse,
de dödas uppståndelse och ett evigt liv.


Sluta stödja okunskapen och lögnerna. Gå ur svenska kyrkan idag!

Flashback från varuhuset. Mitten av 80-talet.

Det var 7 månader sedan som jag hade tagit LSD. Nu arbetade jag på ett varuhus och mådde ganska bra. En dag hamnade jag i ett litet gräl med lagerchefen det är då det händer..

Plötsligt blixtrade det till i huvudet på mig, jag kände och hörde en smäll i hjärnan och jag stapplade ut på lagret. Allting gungade och alla lådor stirrade på mig, de hade monstermasker och log hånfullt mot mig. Jag var totalt livrädd, världen var förändrad och jag kände inte mig själv längre. Hittade inte på varuhuset, var totalt vilsen i min egen kropp. När jag började prata kom bara enstaka ord, jag hade glömt vad jag skulle säga och tappade tråden hela tiden. Röster viskade konstiga saker till mig. Allt var så förändrat, betong kändes som bomull, min kudde som vatten. I detta tillstånd gick jag omkring i under ett helt år...

En god bit på väg.

Det är dags att skärpa regler, krav, ansvar och bevakning av våra medborgare och då menar jag framför allt oss sinsemellan. Man ska fan ta ansvar för vad man ser att sina grannar, familjemedlemmar och polare har för sig. REAGERA och AGERA folk!! Jag tycker ABSOLUT alla svenska medborgare ska vara skyldiga att lämna dna. Har man rent mjöl i påsen borde man väl inte tycka illa om det? Och visst kan det kanske kännas som store-bror har "koll på en" men nackdelarna väger inte lika tungt som fördelarna.

Kan inte någon göra någon typ av lista som vi kan sprida vidare eller göra nån typ av hemsida man kan gå in på och signera. (Titta istället här: Destruktion av blodprov)

IT'S A VAMPIRE THING A GWAAN!Inom en snar framtid:

I ett framtida Sverige med massiv statlig Internetövervakning så kommer säker någon politiker eller utredare på idén att samtliga MAC-adresser skall registeras, ungefär som vapen och fordon.

Istället för TV-pejlare så kommer vi drabbas av MAC och IP-pejlare med mer långtgående befogenheter än vad dagens licenskontrollanter har.
Vid köp av ny dator eller nätverkskort så kommer försäljningsstället vara skyldiga att rapportera detta till IP-tjänst (f.d Radiotjänst) med automatik precis såsom har skett vid köp av TV eller video.

Fy faan för denna utveckling och hoppas att jag verkligen har fel.

i en jobbig sits..

Nu ska en bög på min skola säga att jag har rackat cannor och graffat till Polisen (dvs Tipsa).
Kommer jag få gå på förhör eller vad?


P.S Ni som tänker säga dunka skiten ur han, det går inte, han är dunder nazze och har fetaste b-upen, så om jag rör han så kommer massa dunder nazzar mishandla mig som är 18 +
Min kompis gjorde misstaget så. . .


ajajaj..

Jag snusade för mycket idag..
har ätit kasst under de senaste 2 veckorna...

Just nu andas jag ganska stressat...
jag har provat att slappna av.. men då blir jag tung i skallen och känner mig svimfärdig..

jag har käkat 2 gånger.. druckigt en jävla massa vatten.. redbull.. coca cola..
MEN detta har hållt på i över 6 timmar nu... det har dock blivit lite mildare under de senaste 2 timmarna..

Men jag vågar verkligen inte slappna av...pga svimm risken..

jag har vågat slappna av mer nu... men huvudet blir tungt som fan.. pratade med någon dam på akuten.. hon sa att jag skulle gå och kolla upp det när de öppnade på något stället.. jourläkarcentralen?

tänkte iaf lämna ytterdörren olåst.. __________________I Fredags..

En vän till mig har ett kranie. Det var en indier som var 27 år när han dog någon gång på 60-talet. I Fredags när jag var full så slickade jag på hans tänder det var la kanske lite äckligt men vad fan nu har man iallfall kysst en död kille.

!VIKTIGT - LÄS GENAST!

Jag har märkt att det ibland ironiseras över människor som bär foliehattar alt lägger folie i sina skor.
Men det är ju faktiskt så att regimen och dess säkerhetstjänst aldrig vilar på hanen när det gäller att jaga dissidenter. De har en ofantlig budget (4,8 miljarder SEK om året), är många anställda, samt har tillgång till den senaste tekniken (bland annat olika typer av strålkanoner). Om de beslutar sig för att få veta något om dig, så tar de reda på det, till vilket pris som helst. Det finns inget som du kan göra. De har värmekameror, portabla röntgenutrustningar, olika gaser och allt du kan tänka dig i mikrofonväg. Det är med andra ord kört. Om man trilskas under polisförhören döms man till tvångsvård (LPT) och hamnar på närmaste psykiatriska klinik. Pang! En idiotstämpel i pannan. Det var den regimkritikern, det.

Alla dessa resurser till trots finns det andra vägar att gå för att göra dig medgörlig än regelrätta polisförhör. Vi snackar hemliga, dolda budskap. Likaväl som de kan bombardera din lägenhet med röntgen- och infraröd strålning, projicerar de sina budskap direkt till din hjärna, eller via TV:n. Ponera att de upplever dig som så farlig att de vill låsa in dig på Kumla. Då kan de tvinga (just det:tvinga) dig att begå ett brott mot din egen vilja. De kan te x skicka ut ett meddelande om att din granne är ett monster. Dag ut och dag in. Till slut börjar man tro på dessa budskap och konfronterar grannen, medelst fysiskt våld. Man grips och skickas direkt iväg till närmaste fängelse.

Det värsta är att det knappt finns motmedel mot dessa smutsiga metoder. Vad man kan göra är att klä in TV:n, datorn och radion i aluminiumfolie, ja, till och med ditt eget huvud. Då blockeras delvis radiovågorna och man kan få en stunds lugn och ro. Se även till att klä dina skor invändigt med aluminiumfolie, om du vill kunna gå ut utan att översköljas av strålning.

Med detta sagt önskar jag er lycka till i er fortsatta kamp mot regimen och dess säkerhetspolis.Förtryckar-appareten behöver få trycka mer.

<p>"Poliser får inte tillräckligt med sex hemma", fortsatte Bodström, "och vi vet alla vad det leder till, eller hur?" "Att vi blir aggressiva och överkänsliga!" svarade en nybliven polis som precis blivit färdig med sina studier. "Det stämmer", svarade Bodström. "Vad polisen behöver nu, mer än något annat; mer än nya blänkande batonger, mer än kravallvapen, mer än tårgasspray eller gratis utlandsresor bekostade av staten, är sex. Polisen behöver en rejäl orgie." </p>


Varför hatar just DU polisen ?

Jag känner ett enormt förakt för så väl den svenska polisen som för den globala.
Jag har själv aldrig haft någon kontakt med dessa personer men jag anser att dom är äckliga och vidriga.
Att leva ut sina agressioner på många medborgare får mig att spy galla över dom.
Att man sedan skjuter på folk så fort det blir lite panik ( han killen som dödades framför sina föreldrar ) eller Hannes gör inte saken bättre.
Någon mer som föraktar dessa personer ?

Drog en målning nyss:

Drog en målning nyss ;D;D (Eller 2, en liten på sidan också!! :D)
Ganska ny på de här men kritik :D
De är precis vid vägen så typ alla ser dom ;D:D

<a href="http://img181.imageshack.us/img181/4130/dscn7214gk2.jpg" target="_blank">http://img181.imageshack.us/img181/4130/dscn7214gk2.jpg</a>
Som sagt, trafik >.<
<a href="http://img182.imageshack.us/img182/4905/dscn7215wi9.jpg" target="_blank">http://img182.imageshack.us/img182/4905/dscn7215wi9.jpg</a>

//Peruk :D


Den s.k "bubblan"

Brunt är mycket mycket farligare än grönt och det är för att det aldrig går ur kroppen... Du kan ta ett bloss och 7 år senare få en psykos och komma in i en så kallad bubbla och aldrig komma ur den....


Fylleångest 06.24 Lördag 19 maj

Gjorde bort mig lite igår kväll inför mina föräldrar misstänker jag.. Satt och glappade med käften om kapitalismens orättvisor en ganska så lång stund och dem fick inte ordet en enda gång, vilket är en ganska så storbefrift men inte tillräckligt stor för att skrivas om i någon ärofull bragdvisa till min ära. Händer inte ofta att jag blir sådär sympatisk och politiskt korrekt, men det gick som smort. Jag måste ha framstått som någon rysk landsfader som står och eggar upp folket till revolution.

Word up, peace.

Den tama skatan -95

Kompisen hade en tam skata hemma som vi fyllde upp på surt rödvin, vi använde ett sugrör för att få i skatan vinet.Den fick svåra balansproblem o var tvungen att fälla ut vingen för att kunna stå upp. Minns att dagen efter så var skatan helt tyst o satt ihopkurad. Den var nog fruktansvärt bakis.


Akvarium-köp:

Fick för mig att köpa ett akvarium idag. Gick och kollade efter ett, hittade inte ett sånt jag ville ha! Så det blev till att gå till glasmästaren så han fick skära till glas som hade de mått jag ville ha. Vill ha ett högt akvarium! Tror jag var nere hos glasmästaren i 4 timmar, för jag ville ju ha glaset NU NU NU! Fikade där med dom osv. Snackade så mkt skit alltså, men kul var det! Efter det har jag lagt 6 timmar på att klistra ihop glaset, men vilket precisionsarbete det blev!!!!!!!!!

Projekt föda barn:

Jag kom hem från krogen full som ett ägg, hade inte skitigt på en v.
Jag va så jävla skitnödig så jag va nära till tårar. Jag satte mig på dasset å började pressa.....En gigantisk stenhård termos hade jag att kämpa mot.
Arslet öppnar sig å visar botten, men sen kommer det inget mer.
Jag får varken ut eller in den igen.
Efter att jag suttit ett bra tag och försökt "vaggat" ut den beslutar jag mig för att föda ut den.
Jag "bäddar" med handdukar på duschgolvet å lägger mig på rygg.........
Inget händer. Där ligger jag, klappfull med en puck i analen som varken vil in eller ut.
Jag blir tvungen att gå "framåtlutad å med särade ben" till verktygsskåpet och hämta en plattmejsel.
Går tillbaka till toan, letar med mejseln efter centrum på bajsen, å börjar bända ut bit efter bit tills att arselet har stängt sig. Sen va det go`natt!!

PROJEKT SLUTA SNUSA

SKIT OCKSÅ!!-har snusdosan exakt har brevid mig .ska dock inte ta en snus (kanske stopapr in en i ett par sekunder?)
eller så stoppar jag upp den i näsan, har dock aldrig testat o stoppat upp generaler i näsan , testade mentahol portion-var uppfriskande.


SÖKES: KIKARE

kan nog ge rätt mycket för en värd grej, hällst vill jag ha en ganska liten, typ för ett öga som man kan ha i fickan elelr nått, alra hälst skulle jag vilja ha en som registerar värme oxå men jag antar att dom är alldeles för dyra, men för en värmesökande så skulle jag kanske kunna ge 10 000 eller nått, men dom är väl dyrare?

Sen vet jagfan när jag kom hem men skulle iaf upp o jobba klockan 8,så gick upp kl sju typ =/ fyfan.när jag vakna så var jag fortfarande full en känsla jag inte känt innan.

om två veckro ska jag praoa på ett kebab hak. Då ska jag käka kebabrulle varje dag. Jag äter kebabrulle svinofta. Men det var oftare förr.