I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Opus P10

Från Stockholm / Stockholms län / Sweden
Namn:
Oh Puz!
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
 
Medlem sedan:
2007-08-20
Senast inloggad:
2009-01-27 16:40
 
        
Användarnamn Sysselsättning Online
benollo Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Sellish Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok


Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

Opus är tvivelsutan sjukast på whoa. Han är dessutom stolt över det. I verkliga livet är han nästan som alla andra, bortsett från att han är smart som fan. På internet gömmer han sig bakom hemliga identiteter för att ostraffat kunna göra det som han gillar allra mest: att driva folk till vansinne.

Under sin tid på whoa har Opus gett upphov till otaliga omtalade trådar, däribland "Jag vädjar till dig att sluta stava fel...", med vilken han rönte stor uppmärksamhet.

På whoa florerar rykten som gör gällande att Opus inte bör tas på allvar, eftersom hans inlägg alltid är skrivna i ironins tecken. I själva verket uttrycker han alltid mycket djupa tankar, men finner också ett nöje i att klä dessa i en alltsomoftast egendomlig språklig dräkt.

Opus är upphovet till många populära trådar. Således finner du enklast hans inlägg på startsidan, under rubriken "Populära trådar."