I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Master X34

Från Sweden / Sweden
Namn:
 
Sysselsättning:
Graffare
Civilstånd:
Håll dig borta!
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2013-06-15
Senast inloggad:
2014-08-25 18:49
 
        
Användarnamn Sysselsättning Online

Tomt.

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

Ey! Bröder å systrar! Jag e en glad liten skit på dryga 23 bast! Jag älskar HipHop å all dess element! Jag har målat graffiti å planerar att börja spreya lite igen :P

Jag känner en samhörighet med HipHopen då mitt liv varit en enda röra , ända sen man var liten skit så har man tampats med olika problem! Många av de som rappar å lever sina liv som hiphopare har ofta haft/har problem i sina liv!

Jag känner att hiphopen ger mig glädje å ett nytt hopp till livet, det e nämligen inte alla som har haft turen att födas med silversked i mun.

många som har levt ett bra liv utan några större problem, e ofta (o)lyckligt vetande om vilken misär som faktiskt råder på vissa ställen och vilken bakgrund t.e.x deras granne har med sig i bagaget nåja nog om det!

På fritiden gillar jag (förutom att lyssna på rap) måla Graffiti, fiska, bada, spelar en hel del datorspel, umgås med polare, hänga på stan, sporta m.m

Vore riktigt kul att lära känna lite nytt folk härinne! Att diskutera med, hänga, De som vill får mer än gärna adda mig på facebook =)